Arches National Park, Utah

Ved Moab i Utah ligger (endnu) en af de mest spektakulære nationalparker i USA: Den har fået navnet efter hvad der er meget af: Buer/Arches. Området er fyldt med det ene fantastiske syn efter det andet, så der er nok at se på i Arches National Park.

Delicate Arch i Arches National Park

Dette er staten Utahs symbol, som man ser overalt. Selv på bilernes nummerplader er den gengivet. For at se den, skal man på en “god” vandretur på 2,5 km der går pænt opad. Det anbefales at man ikke lider af højdeskræk, hvilket er helt rigtigt, da en del af stien er hugget ind i stejle klippesider.

Delicate Arch. Bemærk personen under buen

Wolfe Ranch

Hvor stien op til Delicate Arch starter, ligger Wolfe Ranch. I dette utilgængelige område har en familie levet – og stedet har været godt af en grund: der er en lille bæk. Det lille hus th. er forrådskammeret, der har været stærkt nødvendigt, da vintrene kan være meget hårde her.

Wolfe Ranch, Arches

Petroglyffer ved Wolfe Ranch, Arches

Når der ikke var snestorm om vinteren, kunne familien kigge på disse Petroglyffer der ligge tæt på

Window Arches

For at se mange af stederne, skal man køre i sin bil (alle har mindst én herovre) ud til parkeringspladser og så iføre sig vandrestøvler, hvis man vil se “lidt” mere. Der er anlagt stier til rullestolsbrugere, men kun hvor det kan lade sig gøre.

Windows Arch set fra “bagsiden”

Double Arch, der er hvad den hedder. Bemærk de små mennesker nedenunder

Turret Arch

Der er chimneys i “Garden of Eden” – ja det hedder stedet!

Sending
User Review
5 (3 votes)

Kommentér gerne/Comments here Please

%d bloggers like this: